Sfaturi pentru curatarea suprafetelor de granit

Franke a creat materialul fragranite prin combinarea rasinilor acrilice cu granitul natural. Acesta este dedicat chiuvetelor de bucatarie si are un aspect robust, distinctiv si natural. Chiuvetele produse din acest material au capacitatea de a nu se pata si zgaria, de a rezista la socuri si caldura. Pentru tipul acesta de chiuvete, Franke garanteaza 15 ani.

Materialul fragranite Franke iese invingator in lupta cu petele. Chiar dupa ce au fost lasate timp de 18 ore pe suprafata chiuvetelor, pete dintre cele mai dificile, cum ar fi petele de sfecla rosie, marker permanent, vin rosu, iod etc. au fost usor indepartate.

A preveni este cel mai bun mod de a actiona. Cu toate acestea, in cazul in care apar pete, va recomandam sa utilizati detergenti speciali de bucatarie pentru curatarea acestora. Petele foarte persistente pot fi indepartate prin aplicarea in zona respectiva a unei felii de paine impregnata cu o solutie de hipoclorit de sodiu diluat.

Datorita calitatilor materialului Fragranite, suprafata chiuvetei ramane neschimbata la contactul, chiar prelungit, cu diverse substante cum ar fi: acid acetic, acid citric, petrol, benzina, alcool etilic, substante degresante in general, detergenti pentru masina de spalat vase, Coca Cola, vin rosu, ulei, cafea, ceai, sofran, sfecla rosie, morcovi.

De cele mai multe ori petele se pot indeparta foarte usor, fie cu apa calda, fie cu apa rece si rareori cu ajutorul unor produse de curatenie.


This entry was posted in Branduri, Solutii amenajari. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sfaturi pentru curatarea suprafetelor de granit

 1. Specialistul bailor perfecte says:

  Buna ziua,

  va rog sa ne trimiteti o poza a petelor pe adresa sanitare@german-quality.ro , precum si producatorul chiuvetei pentru a va putea ajuta.

  toate bune

  GQS Bathrooms

  • Specialistul bailor perfecte says:

   Intretinerea periodica se face cu produsul FRANKE anticalcar care contine si un burete de curatare:
   http://www.obiectesanitare.eu/products/Franke-Pasta-curatare-inox-300g.html

   daca chiuveta nu a fost intretinuta corespunzator si s-a patat se recomanda folosirea unor substante din comert cu o concentratie foarte mica de soda, de exmplu ASEVI.

   Se freaca usor zonele patate cu o periuta de dinti se lasa apoi 3-5 min sa actioneze dupa care se mai freaca putin si se clateste foarte bine astfel incat sa nu ramana deloc substanta cu soda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>